Hej!

Nu håller vi på för fullt att rodda med nästa säsong! Vi vill att podcasten ska ha mycket fokus på hållbarhet och letar lite extra efter samarbeten, intervjupersoner etc som tycker att hållbarhet är en viktig fråga att lyfta inom hästnäringen.

Vad menar vi med hållbarhet är såklart både hållbara hästar, hållbart ur miljösynpunkt och hållbart för människan samt hållbar ekonomi. Vi tror att detta går att kombineras och enligt denna fin fina rapport från Svenska Ridsportförbundet finns det massor av matnyttig info om hur man kan bygga en mer hållbar ridsport, och hur hästen faktisk kan vara starkt bidragande till en mer hållbar värld, och rent av ses som en miljökämpe.

Så vem vill haka på den resan? Tipsa oss!

 

 

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.